STER Advertentie
STER Advertentie

Stroper aangevallen door olifant en opgegeten door leeuwen

Stroper aangevallen door olifant en opgegeten door leeuwen
Unsplash

Zondag 7 april 2019 - 15:49 uur

|

Door:

Burç

Karma werkt op mysterieuze manieren, maar in Zuid-Afrika is weer bewezen hoe effectief de uitwerking kan zijn. Een stroper is in het Kruger National Park om het leven gekomen nadat hij werd aangevallen door een olifant. Vervolgens werd het lichaam opgegeten door leeuwen.

Leeuwen

Een paar dagen geleden gingen vijf stropers op jacht in het Kruger National Park. Een van hen werd aangevallen, maar de overige vier wisten te ontkomen. Zij vertelden de familie van hun overleden vriend dat hij het niet had overleefd. Zijn lichaam werd een dag later gezocht en gevonden. Er ontbreken alleen wat delen. De Rangers vonden zijn schedel en zijn broek. Leeuwen hadden de rest meegenomen.

Karma is een

De levensles die we hieruit kunnen halen: ga niet stropen, want karma is een b**ch.

via GIPHY

Meld je aan voor het FunX TopiX panel en geef via je telefoon je mening over allerlei actuele onderwerpen. Jouw stem is belangrijk en die wil FunX laten horen aan de rest van Nederland!

Populair op FunX.nl

  • Vrouw kon doodgaan aan lipfillers op botoxparty

  • Rapper YNW Melly kan de doodstraf krijgen

  • Inspirerende Jandino laat leerlingen huilen in 'De Klas'

  • Boswachters gaan viral met fantastische selfie met gorilla's

  • Er komen nóg twee projecten van Beyoncé op Netflix

  • Winne en Jayh zetten Rotterdam in de schijnwerpers

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.up-2-date.41595-stroper-aangevallen-door-olifant-en-opgegeten-door-leeuwen"}