Up 2 Date

ABOUT LAST NIGHT: Sia in Carpool Karaoke, overlevenden 'Parijs' terug naar plek van aanslag & meer

  1. Newschevron right
  2. ABOUT LAST NIGHT: Sia in Carpool Karaoke, overlevenden 'Parijs' terug naar plek van aanslag & meer

Wat heb jij vannacht allemaal gemist? FunX vat de 3 opvallendste gebeurtenissen voor je samen.

1. Kippenvel in de Carpool Karaoke met Sia

Sia heeft fans haar gezicht nog nooit laten zien en de Carpool Karaoke met host James Corden gaat daar geen verandering in brengen. Met zwart-witte pruiken cruisen de twee door Los Angeles. Ze beginnen de rit met een versie van Sia's grootste hit 'Chandelier' waar je kippenvel van krijgt. Ook Rihanna's 'Diamonds', die zij heeft geschreven, komt voorbij. Én de zangeres vertelt waarom zij haar gezicht altijd verbergt voor het grote publiek.

2. Rapper Sage The Gemini smeekt ex Jordin Sparks hem terug te bellen

Sage the Gemini heeft gisteravond zijn hart gelucht op social media. Op Instagram en Twitter gaf hij aan ex Jordin Sparks toe dat hij inderdaad jaloezie-issues heeft en dat hij eraan werkt. Ook smeekte hij haar om alsjeblieft contact met hem op te nemen. Vorige maand ging het stel na tien maanden uit elkaar.

"Ik kan niet stoer doen alsof deze sh*t met niet pijn doet. Jij bent het enige meisje dat ik om 3 uur 's nachts kan bellen en dat zonder probleem opneemt. Jij bent het enige meisje dat opstaat uit een diepe slaap om wat water voor mij te halen, omdat ik hoeste in mijn slaap. Het enige meisje dat van mij houdt zoals het zou moeten."

"Bel me alsjeblieft terug. Ik wil alleen aan knuffel en een kus of zoiets. Liefs, Dominic Wynn Woods"

Fans voelen de emotionele woorden van Dominic en proberen hem te helpen Jordin zo ver te krijgen. Jordin heeft zelf (nog) niet publiekelijk gereageerd. De posts van Sage zijn inmiddels verwijderd.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

3. Overlevenden aanslag Parijs gaan terug naar plek van incident

"We gaan vanavond weer proberen niet dood te gaan." Vier vrienden die de aanslagen in Parijs hebben overleefd, zijn vandaag voor het eerst terug in de Franse hoofdstad. De The Eagles of Death Metal-liefhebbers waren in theater de Bataclan toen de terroristen schietend binnenvielen. Voor een herdenkingsconcert van de band komen zij en andere overlevenden weer bij elkaar.

"Ik luister nooit meer naar het nummer dat de band speelde terwijl de daders binnenkwamen en schoten."

Ster advertentie
Ster advertentie