Up 2 Date

Nieuwslezer worden bij FunX en 3FM? Grijp je kans!

 1. Newschevron right
 2. Nieuwslezer worden bij FunX en 3FM? Grijp je kans!

Ben jij het radiotalent dat altijd al droomt van nieuws lezen op FunX? Dan moet je nu in actie komen! De redactie van NOS op 3 is namelijk op zoek naar de beste nieuwslezer van Nederland! Ze hebben plek voor een fulltime nieuwslezer/redacteur, omdat nieuwslezer Rachid Finge NOS op 3 verlaat.

NOS op 3

NOS op 3 maakt deel uit van NOS Nieuws. De journalisten van NOS op 3 maken hun verhalen speciaal voor jongeren. De redactie houdt haar publiek online, op radio en tv op de hoogte. Je hoort ze op FunX en 3FM, vindt ze op Facebook, Twitter, Instagram en YouTube en ziet ze ’s avonds op televisie (NPO3) met korte nieuwsupdates.

Weet wat er speelt

NOS op 3 zoekt iemand met een goede stem die weet wat er speelt in de wereld. Je bent een kei in het maken van goede nieuwsberichten, in tekst én geluid. Radio is er altijd. Bij het wakker worden, op het werk, in de avondspits en diep in de nacht. Jij vertelt de FunX en 3FM luisteraar wat hij of zij moet weten.

Je werkt in en bij de radiostudio’s van 3FM. Nieuws zoeken, maken en brengen is wat je drijft. Jouw uitgebreide radio-ervaring is daarbij onmisbaar. Natuurlijk zorg je dat alle content de kwaliteit heeft die bij de NOS hoort en weet je met welke toon en taal je de doelgroep van NOS op 3 bereikt.

Jouw werkdag kent vele uitdagingen. Werken in de vroege ochtend, laat op de avond of in het weekend is geen probleem. Je hebt een haarfijn gevoel voor de buzz van de dag en je hebt het talent om te improviseren als dat nodig is. Met jouw vernieuwingsdrang weet je de radio continu te ontwikkelen.

Ideale eisen

 • Een afgeronde opleiding op HBO of universitair niveau

 • Een aantal jaren journalistieke radio-ervaring, bij voorkeur in een nieuwsorganisatie

 • Een ondernemende, creatieve en vernieuwende instelling

 • Initiatiefrijke houding, je hebt veel ideeën en weet deze over te brengen

 • Schrijftalent, je weet hoe je op radio met de juiste taal en toon jouw publiek bereikt

Ze bieden

 • Uitdagend werk in een professionele, dynamische mediaomgeving

 • Alle ruimte om je talenten te ontplooien met opleidingen en trainingen

 • Afhankelijk van jouw werkervaring een salaris van minimaal € 2.525,61 en maximaal € 3.852,95 per maand op basis van een 36-urige werkweek. De NOS kent daarnaast 8% vakantietoeslag, 6% eindejaarstoeslag en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

 • Een aanstelling in eerste instantie voor een jaar met de mogelijkheid tot verlenging

Reageren

Ben jij het toptalent dat NOS op 3 zoekt? Laat van je horen en solliciteer uiterlijk 7 april 2016. Je kan je motivatie in een audiofragment sturen van maximaal 1 minuut waarin je begint met jezelf te introduceren (naam). Stuur dit audiofragment naar werkenbijdenos@nos.nl onder vermelding van ‘audiofragment van (naam)’. Klik op de rode sollicitatiebutton om het formulier in te vullen en je CV en motivatie (het uitgeschreven audiofragment) te uploaden. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Karina ter Horst, Chef NOS op 3 (karina.ter.horst@nos.nl).

Ster advertentie
Ster advertentie