Up 2 Date

Michael B. Jordan een van de 'GQ Men Of The Year', maar 'weet niet echt wat daten is'

foto: EPA
  1. Newschevron right
  2. Michael B. Jordan een van de 'GQ Men Of The Year', maar 'weet niet echt wat daten is'

Black Panther's Michael B. Jordan gaat als een speer. Magazine GQ noemt hem 'one of the world's biggest leading men' en heeft hem uitgeroepen tot een van de GQ Men Of The Year. De acteur is ambitieus en zegt wereldwijd beroemd te willen worden, net als DiCaprio, Cruise en Smith. En als meer dan alleen filmster.

Michael is lekker bezig

Michael acteerde als jochie al in de serie The Wire (2002), maar zijn acteertalent werd echt opgemerkt sinds zijn hoofdrol in Fruitvale Station (2013). Daarna volgde boksfilm Creed (2015), waarvan deel twee binnenkort verschijnt en waar inmiddels een kledingcollectie in samenwerking met Nike van is aangekondigd. Maar sinds het grote succes van Black Panther - de eerste Marvel-film met een hoofdzakelijk donkere cast - kunnen we helemaal niet meer om hem heen. Dat blijkt onder andere uit de klussen die er voor de acteur aan zitten te komen, waaronder een hoofdrol in Just Mercy waar hij samen zal spelen met Jamie Foxx en Brie Larson.

man met een missie

"Hollywood wordt steeds beter voor 'creators of color', we beginnen te realiseren wat we waard zijn en wat we kunnen laten zien", aldus Michael. Hij speelt dan ook niet langer alleen Afro-Amerikaanse rollen, maar ook rollen die oorspronkelijk bedoeld waren voor een blank personage. Hij wil hiermee de standaard visies in Hollywood uitbreiden. En daarnaast een nieuw 'voorbeeld' zijn. "Ik herinner me dat het was: 'hij is de volgende Will Smith'. Nu ben ik het voorbeeld - ze zoeken de volgende mij", aldus Michael.

Still single

Alhoewel Michael op veel gebieden succesvol is, is hij - ondanks de roddels en versierpoging van Nicki Minaj - nog single. "Ik ben heel volwassen in veel gebieden van het leven, maar daten is daar niet een van. Ik weet niet echt wat dat is", biecht hij op. Hij blijft voorlopig vooral doorbouwen aan zijn imperium, om zo zekerheid en welvaart te garanderen voor zijn (toekomstige) familie. "Ik ga plezier beleven aan het schrijven van mijn testament. Oh mijn god, het gaat zo leuk worden."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie