Up 2 Date

Rapper Feis doodgeschoten

foto: youtube/TopNotchNL
  1. Newschevron right
  2. Rapper Feis doodgeschoten

Op social media wordt bericht dat rapper Feis op 32-jarige leeftijd zou zijn overleden. Zijn vriend Tony Pengel, beter bekend als rapper U-Niq, deelt een emotioneel bericht op Facebook waarin hij afscheid neemt van de rapper. Top Notch bevestigt inmiddels het bericht.

Rust in vrede Feis

"Rust in vrede Feis, mijn kleine broertje owwwww wat ben ik gebroken van binnen en helemaal niet hard van buiten. I love you man!" schrijft Tony Pengel op Facebook. Inmiddels stromen de condoleances en berichten vol ongeloof binnen onder het bericht van Tony Pengel.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Schietpartij

Feis is overleden in het ziekenhuis, na een schietpartij op de Nieuwe Binnenweg in Rotterdam-West. Hij zakte ter plekke in elkaar. Ook zijn jongere broer, Bilal, raakte zwaargewond bij de schietpartij. Hij ligt nog in het ziekenhuis. De politie heeft zeven verdachten gearresteerd, waaronder een 15-jarig meisje.

Groot verlies

Top Notch-oprichter Kees de Koning schrijft dat het onwerkelijk is en dat hij Feis gaat missen: "Ik kan het niet geloven. ga je missen jouw super talent, gevoel voor humor en hoe je altijd klaar stond voor iedereen. Rust zacht ?"

Ook Ali B rouwt om het verlies van Feis:

Boef zegt dat Feis in zijn jeugd zijn lievelingsrapper was:

De dood van Feis is een groot verlies voor de Nederlandse urban scene. Dat blijkt ook uit de emotionele reacties op Instagram.

{instagram https://www.instagram.com/p/BsFzb5VlVRi/ }

Ster advertentie
Ster advertentie