Up 2 Date

Milou schrijft brief aan man die stiekem foto's onder haar rokje maakte

  1. Newschevron right
  2. Milou schrijft brief aan man die stiekem foto's onder haar rokje maakte

"Waar haalt u het gore lef vandaan?" Dat is wat Milou Deelen graag wil weten. De 21-jarige schreef een open brief aan Het Parool gericht aan de man die haar onder haar rokje fotografeerde toen ze aan het werk was als serveerster. Dyantha belde Milou op om te vragen of ze de man in kwestie al gereageerd had op de brief.

"Ik schrok me helemaal rot. Ik was echt zo verbaasd!"

Foto's

In de brief vertelt Milou hoe het gebeurde. Toen zij bezig was met het maken van een groepsfoto, maakte de man achter haar stiekem foto's onder haar rokje. Maar Milou zag het gebeuren. Ze griste de telefoon, verwijderde de foto's en eiste een verklaring. Volgens de man was het niet seksistisch bedoeld.

"Wat mij nou zo verbaasde is dat u het aan mij probeerde te verkopen als een 'grap'. Dit is niet grappig. Het is namelijk extreem onbeschoft, seksistisch en denigrerend."

Niet grappig

Gelukkig vond Milou's manager het ook verre van 'grappig'. Hij verzocht de man om meteen te betalen en weg te gaan. Ook haar baas keurde het gedrag absoluut niet goed en stuurde Milou later op de dag nog een lief berichtje.

"Ik voelde mij meteen heel veilig dus het is goed dat het zo is opgelost."

Vaker

Milou richtte haar open brief aan de man, maar ze heeft nog geen reactie van hem gehad. Maar eigenlijk maakt dat niet uit, want Milou vindt het belangrijker dat iedereen zich beseft dat dit echt niet kan. Ze kreeg wel veel reacties van andere vrouwen die werken in de horeca en dit ook wel eens hebben meegemaakt.

Ster advertentie
Ster advertentie