Naar homepage
Up 2 Date

Chadwick Boseman geeft zijn MTV Best Hero Award aan echte superheld

  1. Newschevron right
  2. Chadwick Boseman geeft zijn MTV Best Hero Award aan echte superheld

Er was natuurlijk maar een iemand die dit jaar op de MTV Movie & TV Awards de prijs van Best Hero moest winnen: Chadwick Boseman a.k.a. Black Panther. De Amerikaanse acteur was vereerd om een prijs te krijgen voor het spelen van een superheld, maar vond dat iemand anders de award net iets meer verdiende.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

"Het ontvangen van een prijs voor het spelen van een superheld is geweldig, maar beter nog is om de helden die er in het echte leven bestaan te erkennen."

Held

Chadwick riep in zijn dankwoord dat hij de prijs graag aan James Shaw Junior wilde opdragen. Hij overmeesterde in april dit jaar een schutter die in een restaurant het vuur hard geopend. Bij de schietpartij vielen vier doden. De 29-jarige held wist erger te voorkomen.

James liep trots het podium op om de prijs in ontvangst te nemen en kreeg meteen een staande ovatie van het publiek.

MTV Awards

Black Panther was de grote winnaar van de MTV-awardshow die werd gehost door Tiffany Haddish. De filmcrew- en cast werden beloond met vier prijzen: Best Movie, Best Hero, Best Movie Peformance en Best Villain. Ook de Netflixserie Stranger Things viel flink in de prijzen met drie awards.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie