Up 2 Date

Tim's column: Haten op homo's is voor mietjes

  1. Newschevron right
  2. Tim's column: Haten op homo's is voor mietjes

Ja maar, het lijkt wel of de overbevolking van onze wereld vooral merkbaar is aan de steeds groter wordende oververtegenwoordiging van domme, waardeloze mensen. Het zijn er maar 4 van de 10, maar met 7 miljard mensen op aarde, tik je toch tegen de 3 miljard zuurstof verspillers aan. De wereld is van de domme krachtpatser geworden.

We zitten in een periode waarin macho cultuur en leeg geschreeuw de meerderheid vormen. Een tijd waarin normaal denken in het verdom hoekje zit. Logica en empathie zijn niet langer populair. De volgende wereldleider zou zomaar is de grootste heteluchtblazer in de geschiedenis van de föhn kunnen zijn. Trump, de man die de grootste mass-shooting in jaren direct afschuift op Islamitisch terrorisme.

Natuurlijk moet je die insteek niet negeren, maar het feit dat er 50 homo’s zijn vermoord in een gaybar, betekent natuurlijk niet dat je de anti-homo sentimenten kan negeren die zelfs in de 21ste eeuw niet weg te denken zijn uit onze maatschappij. Vooral niet wanneer het overgrote deel van Trump supporters ook zwaar anti-gay zijn. Trump is tegen het homohuwelijk en voor discriminatie op gebied van seksualiteit.

Dan is het natuurlijk superonhandig om dan op te moeten komen voor homo’s die worden neergeschoten. Dan maar alleen tegen de Islam, want opkomen voor homo’s past niet in onze machocultuur. We leven nog steeds in een tijd, waarin mannen bang zijn om op te komen voor mannen die op mannen vallen. Dat is voor hun hetzelfde als toegeven dat je graag piemels in je kont hebt. Dat is niet goed voor je macho factor.

Het is ook vooral een mannenprobleem. Ik ken geen enkele vrouw die een openlijke hekel heeft aan lesbo’s. Dat je twee vrouwen ziet zoenen en dat er een vrouw compleet uit haar slof schiet, want hoe durven vrouwen elkaar te zoenen. Nee, dat gebeurt alleen als mannen met elkaar zoenen en dan zijn het ook vooral mannen die helemaal gek worden. Als twee vrouwen zoenen, krijgen ze een stijve en trekken ze zich thuis vier keer af op lesbische porno. Want dat is tenminste macho.

En dat terwijl je je kan afvragen wie de grootste ballen heeft: Iemand die boos wordt op een man die zichzelf durft te zijn óf iemand die zichzelf durft te zijn terwijl hij er zoveel mannen boos mee maakt. Dat is natuurlijk een simpel antwoord. Openlijk uit de kast komen en aan de wereld laten zien dat je een homo bent is veel meer mannelijk dan je opwinden over andermans seksualiteit. Het is zwakte in zijn simpelste vorm.

Dingen die jou niet raken en niks met jou te maken hebben horen geen invloed op jou te hebben. Hebben ze dit wel, dan is er iets niet goed met jouw hersens. Je bent te dom om te ademen om precies te zijn. Dan kan je roepen dat het niet mag van je geloof of dat het onnatuurlijk is, maar pas eerst alle geloofsregels op jezelf toe of hou je bek dicht. Stelletje voor het huwelijk neukende fastfood chemicaliën vretende hypocrieten.

Al zou je de hele dag opletten en kijk je non-stop om je heen, als je in je hele leven per ongeluk twee of drie keer een man met een andere man ziet zoenen, is het veel. En mocht je het zien, het is geen tovenarij, je wordt er zelf niet spontaan homo van. Homoseksualiteit is geen ziekte, het is niet besmettelijk. Dus stel je niet aan, laat homo’s lekker zichzelf zijn en maak je je er niet druk om. Wees een echte vent en bemoei je lekker met je eigen leven, op andere mannen letten is zo gay en haten op homo’s is echt voor mietjes!

Ster advertentie
Ster advertentie