Up 2 Date

Moeder slachtoffer Jeremy Meeks woedend: "Waarom wordt hij beloond?"

  1. Newschevron right
  2. Moeder slachtoffer Jeremy Meeks woedend: "Waarom wordt hij beloond?"

Jeremy Meeks werd bekend als knappe crimineel nadat zijn fotogenieke mugshot in 2014 viral ging. Toen hij vrijkwam stond er een mooie modellencarrière op hem te wachten. Tot grote ergernis van Carmela Castillo, de moeder van de vijftienjarige Eric die door Jeremy Meeks' bende werd neergeschoten.

Kogels

In The Daily Mail vertelt de moeder hoe haar zoontje door Jeremy’s bende werd vermoord. Eric werd in 2004 door drie kogels van de bende geraakt toen hij basketbal aan het spelen was op een feestje. Eric duwde zijn vriendin opzij en ving de kogels op.

Het was North Side Gangster Crips-lid David Lewis die de schoten loste. Hij werd veroordeeld tot 142 jaar en 4 maanden gevangenisstraf.

Crips

Jeremy Meeks behoorde ook tot de North Side Gangster Crips en het is betwijfelbaar of hij wel volledig uit de bende is gestapt. Onlangs zei Jeremy in een interview dat hij “gedeeltelijk is gestopt” bij de bende.

CRIMINEEL VERLEDEN

Sinds 2002 zat Jeremy twee jaar in de gevangenis voor autodiefstal. In 2014 werd Jeremy opgepakt voor wapenbezit, terwijl hij voorwaardelijk vrij was. Daarnaast werd hij verdacht van bendevorming. Na zijn vrijlating in maart 2016 stonden de modellenbureaus voor hem in de rij en verdient hij daar goed aan.

Pijnlijk

Voor Carmela is dat onbegrijpelijk. Het zien van zijn naam in het nieuws, is erg confronterend voor de moeder. Elke keer wordt ze opnieuw herinnerd aan de gruwelijke dood van haar zoontje.

“Het maakt me heel boos dat deze man zo beloond wordt.”

Ster advertentie
Ster advertentie