Up 2 Date

Young Thug faalt voor drugstest: moet terug de gevangenis in

foto: EPA
  1. Newschevron right
  2. Young Thug faalt voor drugstest: moet terug de gevangenis in

Rapper Young Thug heeft een flink probleem: hij zit wederom in een gevangenis in Georgia nadat hij faalde voor een drugstest. Dat melden verschillende media, waaronder The Blast.

acht aanklachten

Young Thug zat eerder al vast voor een drugs-, en wapenzaak. Hij kreeg acht aanklachten, waaronder het bezit van drugs en de intentie om drugs (meth, wiet en hydrocodone) te verkopen. Hiervoor werd hij in september 2017 gearresteerd, nadat hij door de politie werd aangehouden voor het rijden met getinte ramen. Tijdens de aanhouding werd er ook codeïne, een vuurwapen, Xanax en amfetamine bij hem gevonden.

borgtocht

Young Thug werd in augustus van dit jaar wederom gearresteerd tijdens zijn verjaardagsfeestje in Los Angeles omdat hij - wederom - werd beschuldigd van het bezit van een vuurwapen in zijn auto. De officier van justitie vond toen al dat de rapper vast moest komen te zitten, maar de rechter stond toe dat Thug op borgtocht werd vrijgelaten tot zijn rechtszaak zou zijn.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

proeftijd

Op het moment van de drugstest zat hij in zijn proeftijd. Hij faalde meerdere keren op de test, waardoor de rechter nu heeft geoordeeld dat hij wél de gevangenis in moet. Hij werd naar verluid woensdagochtend gearresteerd. Het lijkt erop dat de rapper nu niet meer wegkomt voordat zijn zaak is behandeld.

Ster advertentie
Ster advertentie