Up 2 Date

Acteur Danny Trejo redt kind uit gecrashte auto

foto: EPA
  1. Newschevron right
  2. Acteur Danny Trejo redt kind uit gecrashte auto

Danny Trejo speelt in films als Heat, Desperado en Machete een echte badass, maar in het echte leven is de acteur ook niet snel bang. De 75-jarige held redde woensdag namelijk een kindje uit een gecrashte auto.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Crash

Trejo was onderweg naar de garage om zijn eigen auto te laten maken, toen hij een vrouw door rood zag rijden. De vrouw crashte vervolgens voor zijn ogen tegen een tegenliggende auto. Dat voertuig vloog vervolgens over de kop en landde op de bovenkant.

Vast

In de auto zat een jong kindje met zijn oma. De acteur twijfelde geen moment en snelde samen met een andere ooggetuige naar het voertuig toe. De oma zat vastgeklemd en moest door de brandweer bevrijd worden. Ondertussen probeerden Trejo en de andere persoon om het jonge kind uit het zitje van de achterbank te halen.

Superkrachten

Omdat het kind een beperking had, moesten ze voorzichtig te werk gaan om te zorgen dat hij kalm bleef. De acteur maakten daarom grapjes dat hij over superkrachten beschikte. Toen het jongetje bevrijd was, bleef hij bij hem tot zijn oma ook uit de auto geholpen was. "Ik denk dat we een band met elkaar opbouwden. Ik wilde zijn aandacht blijven afleiden van het ongeluk", vertelt hij aan ABC News.

De passagiers van beide auto's bleken uiteindelijk gelukkig allemaal ongedeerd.

Hulp

Trejo vindt het vanzelfsprekend dat hij deze mensen ter hulp schoot. Hij noemt het eerder verbazingwekkend dat zoveel auto's om het ongeluk heen reden zonder te stoppen en te helpen.

"Ik vertel het je: al het goede dat mij overkomen is, gebeurde als een direct resultaat van de hulp die ik aan anderen gaf."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie