Up 2 Date

Twitteraar voorspelde al aanslagen in Istanbul

  1. Newschevron right
  2. Twitteraar voorspelde al aanslagen in Istanbul

Het centrum van Istanbul is tijdens de Ramadan getroffen door een nieuwe bomaanslag. In de wijk Vezneciler kwamen elf mensen om het leven en raakten zesendertig mensen gewond. De wijk Vezneciler ligt vlakbij het historische centrum van Istanbul, op steenworpafstand van de grote bazaar, de Aya Sofya moskee en het Topkapi paleis.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Meer aanslagen Istanbul

Een Twitteraar die zichzelf Ahmet Öztürk noemt, voorspelde op 31 mei al dat er tot 15 juni nog een drietal aanslagen in Istanbul plaats gaan vinden. Hij schrijft op Twitter dat hij die informatie ook met het ministerie van Binnenlandse Zaken heeft gedeeld. Ook schrijft hij dat met de nodige steun een punt achter deze aanslagen zou kunnen worden gezet.

TAK en Islamitische Staat

"Tot 15 juni gaan er drie verschillende bomaanslagen plaatsvinden in Istanbul met steeds twee dagen ertussen. Twee vinden plaats in het Europese deel, één in het Aziatische deel. De ene wordt opgeeïst door de terroristische organisatie TAK (splintergroepering v/d PKK) de andere twee worden geclaimd door DAEŞ (oftewel Islamitische Staat)."

Voorspelling aanslagen Istanbul

Ster advertentie
Ster advertentie