Up 2 Date

Fast & Furious-acteurs herdenken Paul Walker

  1. Newschevron right
  2. Fast & Furious-acteurs herdenken Paul Walker

Voor Tyrese, Ludacris en de rest van de Fast & Furious crew is dit een pijnlijke woensdag. Het is namelijk precies drie jaar geleden dat hun maatje Paul Walker omkwam bij een auto-ongeluk en daar staan ze bijna allemaal bij stil. Paul Walker was pas 40 jaar oud toen hij als bijrijder van een Porsche Carrera GT met 150 kilometer per uur tegen een boom tot stilstand kwam.

Tyrese

Tyrese deelt een video ter nagedachtenis aan zijn maatje P-Dubber en schrijft dat het precies drie jaar geleden is dat we een engel zijn kwijtgeraakt. Hij mist zijn vriend en vraagt de fans om te bidden voor zijn naasten.

Ludacris

Ook Ludacris denkt aan Paul, maar hij brengt het minder uitbundig.

Vin Diesel

Hoofdrolspeler Vin Diesel zei onlangs nog dat hij Paul Walker weer graag terug wil brengen in Furious 8. Vandaag schrijft de acteur niet veel. Een oude foto delen zegt ook genoeg.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Echtgenoot

Jordana Brewster speelt in de Fast & Furious-reeks de vrouw van Paul Walker. De actrice heeft een bericht van Paul Walker's insta gedeeld en roept op om de stichting die Paul's dochtertje Meadow te steunen.

Eclipse

Zelfs de nieuwe eigenaar van de Eclipse waar Paul Walker in de tweede film 'The Fast and the Furious' mee reed, voelt de dood van zijn favoriete acteur nog nadreunen. "Ik heb hem nog nooit ontmoet, maar het voelt nog steeds alsof ik mijn broer ben verloren," schrijft hij op Instagram.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie