Up 2 Date

Leidse agent zet per ongeluk achtervolging in op zichzelf

  1. Newschevron right
  2. Leidse agent zet per ongeluk achtervolging in op zichzelf

Een wijkagent uit Leiden dacht dat hij bijna een boef te pakken had, maar dat bleek toch iets anders uit te pakken. Het grappige verhaal deelde de Politie Leiden Noord op hun Facebook.

lokfiets

De wijkagent had zin in zijn dienst, maar niet om te fietsen. Daarom pakte hij de politiebus. Tijdens het surveilleren kreeg hij een melding dat er een lokfiets in beweging was. De locatie van de lokfiets was heel erg dichtbij de locatie van de wijkagent.

locatie

De wijkagent zag op dat moment een bestelbusje voorbij rijden waar de fiets wel eens in zou kunnen staan. Hij zette de achtervolging in op het busje en gaf zijn positie door aan zijn collega's. De positie van de wijkagent kwam precies overeen met het signaal van de lokfiets.

controle

De wijkagent ging vervolgens over tot controle van de bestelbus, maar vond daar tegen zijn verwachting in geen lokfiets. De wijkagent en zijn collega's snapten er niks van, want het signaal kwam toch echt daar vandaan.

eigen fout

Niet veel later kwam de agent achter de locatie van de lokfiets. Hij stond namelijk al die tijd gewoon achter in zijn eigen politiebus.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie