Up 2 Date

Bob Saget overleden aan hersenbloeding nadat hij zijn hoofd stootte

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Bob Saget overleden aan hersenbloeding nadat hij zijn hoofd stootte

De doodsoorzaak van komiek Bob Saget is bekend. Volgens Amerikaanse autoriteiten overleed hij vorige maand aan een hersenbloeding. De 65-jarige komiek ging slapen nadat hij zijn hoofd had gestoten en was zich niet bewust van de ernst van de schade. Zijn familie heeft het nieuws bevestigd.

Hoofd gestoten

De avond van het ongeval gaf Saget een comedyshow in Orlando. Hij was druk bezig met zijn comedytournee en verbleef die avond in het Ritz-Calrton Hotel. Saget kreeg een flinke bult op zijn hoofd nadat hij bij een val zijn achterhoofd had gestoten.

De komiek had zich op dat moment niet willen aanstellen en had niet door dat er serieuze schade aan zijn gezondheid ontstond. De autoriteiten melden dat Saget is gaan slapen zonder zijn bult te laten behandelen. De schade bleek uiteindelijk zo groot, dat hij overleed aan een hersenbloeding.

Geen verdovende middelen

Volgens het onderzoeksrapport van de medische diensten zijn er geen sporen van verdovende middelen aangetroffen in het bloed van Saget. De familie heeft volgens TMZ in een reactie laten weten dat het nieuws klopt en zegt vooral te hopen dat Sagets liefde en humor niet zal worden vergeten. ''Denk vooral aan de lessen die hij ons allemaal heeft geleerd: wees aardig voor iedereen, laat de mensen van wie je houdt dat weten en blijf in moeilijke tijden lachen en elkaar knuffelen.''

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie