Up 2 Date

Priyanka Chopra en Nick Jonas delen foto's sprookjesachtige huwelijksweekend

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Priyanka Chopra en Nick Jonas delen foto's sprookjesachtige huwelijksweekend

Nick Jonas en Priyanka Chopra zijn officieel getrouwd. De 26-jarige zanger en de tien jaar oudere actrice trouwden in India volgens hindoeïstische rituelen. De festiviteiten duurden van donderdag tot en met zondag. Het kersverse echtpaar staat vandaag op de cover van de Vogue. In het tijdschrift vertellen de twee over hun bijzondere liefdesverhaal en hun extravagante bruiloft die beide culturen representeerde.

Lovestory

De twee ontmoetten elkaar vorig jaar 26 februari op een Oscar afterparty voor het eerst. Nick beschrijft het romantische moment in de Vogue. Hij stond aan de bar toen zijn oog viel op de prachtige Priyanka. "Ik zette mijn drankje neer, ging op één knie - voor een heleboel mensen - en ik zei: 'Jij bent echt. Waar was je mijn hele leven?'" Priyanka wist al snel dat Jonas de ware voor haar was. In de Vogue vertelt ze waarom: "Hij zei tegen mij dat hij hield van de manier hoe ik naar de wereld keek en dat hij het geweldig vond dat ik zo ambitieus ben. Dat had een man nog nooit tegen mij gezegd."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Contact

Het was overigens niet zo dat de twee elkaar nog helemaal niet kenden. Ze hadden al maandenlang appcontact met elkaar. Nick kwam met haar in contact nadat hij haar had gezien in de serie Quantico. Hij stuurde acteur Graham Rogers, Priyanka's tegenspeler in de serie, dat hij Priyanka geweldig vond. Uiteindelijk had Nick een bericht in zijn DM zitten van Priyanka: 'Ik hoor van een aantal gemeenschappelijke vrienden dat we elkaar moeten ontmoeten." Dat was op 8 september 2016.

Verloofd

Na hun ontmoeting op de Oscar afterparty spraken ze nog een paar keer af, maar daarna zagen ze elkaar - mede dankzij drukke schema's - een jaar niet. Pas op het Met Gala in mei dit jaar, kwamen ze elkaar weer tegen op de rode loper. Toen wist Nick zeker dat hij met haar wilde trouwen en daarna ging het snel. Op hun derde date vroeg hij haar ten huwelijk en op 19 augustus verloofden de twee officieel met elkaar tijdens een traditionele ceremonie in Mumbai.

Huwelijk

Afgelopen donderdag begonnen de sprookjesachtige huwelijksfestiviteiten in het Indiase Jodhpur met een welkomstdiner voor hun gasten. Daarna volgde er een pre-wedding ceremonie, namelijk de mehendi. Volgens Priyanka is dat voor een vrouw een belangrijk gedeelte van een Hindoeïstische bruiloft, zo schrijft ze op Instagram. Tijdens de mehendi-avond wordt er henna op het lichaam van de bruid en de vrouwen uit haar familie aangebracht.

Sangeet

Na de mehendi vond er nog een pre-wedding ceremonie plaats, namelijk de sangeet ceremonie. Het werd een muzikale avond waarin het thema boys vs girls was. "Het begon met een pittige zang- en danscompetitie, maar het eindigde, zoals altijd, in een grote viering van de liefde. (...) Elke familie vertelde ons verhaal met zang en dans."

Trouwen

Op zaterdag en zondag trouwde het koppel op zowel christelijke als hindoeïstische wijze. Zaterdag hielden de twee een westerse trouwceremonie en zondag volgde er een traditionele Indiase ceremonie. "Gasten gaan na onze bruiloft een vakantie nodig hebben," kondigde Priyanka vooraf al aan in de Vogue en wij begrijpen nu wel waarom!

Liefdesspel

En als al deze info over de liefde tussen Priyanka Chopra en Nick Jonas nog niet genoeg voor je was, kun je ook nog wegzwijmelen bij de schattige video die Vogue ook heeft gepubliceerd waarin de twee The Newlywed Game spelen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie