Up 2 Date

FOTO'S: Beyoncé showt waanzinnige, Afrikaanse babyshower outfit

  1. Newschevron right
  2. FOTO'S: Beyoncé showt waanzinnige, Afrikaanse babyshower outfit

Beyoncé, nu misschien wel 's werelds meest beroemde zwangere vrouw, kan haar zwangerschap natuurlijk niet op een laag pitje vieren. De zangeres deelde gisteravond foto's van haar babyshower. En volgers gingen los om haar waanzinnige outfit.

Afrikaans

Het precieze thema van de viering van haar aanstaande tweeling, is onbekend. Maar aan de outfit te zien, zou het te maken moeten hebben met de Afrikaanse cultuur. Headwraps, kleurrijke prints en henna-schilderingen op queen B's buik laten verschillende aspecten uit het continent zien. Ook hubby Jay-Z was gekleed in Zuid-Afrikaanse stijl. Op de foto's was oudste dochtertje Blue Ivy dit keer niet te zien.

Miljoenen volgers liketen de foto's waarin B haar babybuik showde en postten reacties als "Prachtige, donkere koningin" en "Adopteer me".

Gasten

Moeder Tina Knowles postte een dag eerder video's van het feestje dat zij The Carter Push Party hebben genoemd. Op de beelden is te zien dat onder andere vip's Kelly Rowland en mede-mama in spé Serena Williams gasten waren.

Billboard music awards

Afgelopen zondagnacht werden de Billboard Music Awards uitgereikt, waar Beyoncé acht keer voor was genomineerd. Door haar zwangerschap was ze niet aanwezig op de prijsuitreiking. Desondanks was ze één van de grote winnaars van de avond met prijzen voor onder andere Beste Vrouwelijke Artiest, Beste Toerende Artiest en Beste R&B Artiest.

Ster advertentie
Ster advertentie