Up 2 Date

"Kerstman moet genderneutraal worden en hoverboards gebruiken"

foto: unsplash
  1. Newschevron right
  2. "Kerstman moet genderneutraal worden en hoverboards gebruiken"

Kerstman, kerstvrouw, kerstmens of kerstmattie? Een marketingbureau zocht door middel van een enquête naar een manier waarop ze de kerstman zouden kunnen moderniseren en die vonden ze! Als het aan 27% van de vierduizend ondervraagden uit de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk ligt, dan wordt de kerstman genderneutraal of vrouwelijk.

Afvallen

Als we de uitslag in de enquête blind zouden volgen, dan zou onze schattige dikkerd in zijn rood/witte pak ook op dieet moeten. Volgens 21% van de mensen wordt het namelijk tijd dat de kerstman/kerstvrouw/kerstmens ook een keer gaat afvallen. Voor zijn eigen gezondheid natuurlijk. Of hij een tatoeage of smartphone heeft, dat is gelukkig geen probleem voor 20%.

Rendieren vervangen

De enquête leverde ook een opvallende oplossing op die de rendieren werkloos maakt. Nu slepen al die rendieren de kerstman en zijn cadeaus de kerstnacht door, maar is het anno 2018 nog nodig om die dieren te belasten? Het hoeft niet, want volgens 17% kunnen we de dieren vervangen door hoverboards. Je weet wel, die dingen die ook ervaring hebben met vliegen, omdat ze vaak aan het stopcontact in de fik vliegen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie