Up 2 Date

FunX-dj Eva maakt indruk op Ronnie Flex, Angela Groothuizen en Romy Monteiro in 'It Takes 2'

foto: Instagram: Eva Cleven
  1. Newschevron right
  2. FunX-dj Eva maakt indruk op Ronnie Flex, Angela Groothuizen en Romy Monteiro in 'It Takes 2'

Het nieuwe seizoen van It Takes 2 is van start gegaan en voor ons is er eigenlijk nu al een winnaar: onze eigen Eva Cleven! In de eerste aflevering koos ze American Boy van Estelle en ook de stukjes van Kanye West nam Eva gewoon mee!

Creatieve route

Natuurlijk draait Eva zelf maar al te graag de muziek van het nieuwe jurylid Ronnie Flex, maar zou hij ook Fan kunnen worden van Eva?

''Ik vond het heel goed, je hebt veel zelfvertrouwen. Je hebt het heel clean gezongen. Je hebt een interessante route genomen door het liedje, met eigen aangepaste melodieën. Ik vond het creatief en heel mooi gedaan.''

Ook Angela Groothuizen is te spreken over Eva. ''Ik ben fan van jou. Ik luister altijd naar jou op FunX en ik vind jou op dit moment het grote talent van jouw generatie op televisie. Ik zie jou altijd op Lowlands lopen en dan denk ik: waarom zie ik die vrouw niet vaker? Nu ga ik je de komende weken zien en je kan ook nog eens ontzettend lekker zingen.''

Romy Monteiro

De jury was blij met het optreden van Eva, maar ze moest deze week natuurlijk vooral de coaches overtuigen. En dat lukte: musicalster Romy Monteiro had de eerste keuze en hoefde niet lang na te denken. Al had ze geen idee welk gezicht bij de stem hoorde, koos ze zonder twijfel voor Eva.

Coaches

In de eerste aflevering van It Takes 2 werd er gezongen om één van de deelnemende zangers te overtuigen om hen te kiezen, zodat ze in de volgende afleveringen samen kunnen gaan zingen. Er zijn dus nog geen mensen afgevallen. En als Eva zo doorgaat, zal dat ook niet zo snel gebeuren. You go girl!

Ster advertentie
Ster advertentie