Up 2 Date

Facebookactie voor Humberto: Drinken in de lobby bij RTL Late Night

  1. Newschevron right
  2. Facebookactie voor Humberto: Drinken in de lobby bij RTL Late Night

Humberto Tan presenteert nog één weekje RTL Late Night en dan neemt Twan Huys het van hem over. Om de gezellige Surinaamse presentator een hart onder de riem te steken, heeft Alakondre Magazine de Facebookactie: Drinken in de lobby bij RTL Late Night in het leven geroepen.

samen steRK

Alakondre Magazine vindt het belangrijk om Humberto, die tot één van de weinige gekleurde iconen op de Nederlandse televisie behoort, te ondersteunen vanuit de donkere gemeenschap. Het idee is om op maandag 4 juni wat te gaan drinken in de lobby van de plek waar de opnames van RTL Late Night elke werkdag plaatsvinden.

Hoewel de hele donkere gemeenschap wordt opgeroepen, sluit dat andere mensen niet per se uit. Zo laat men weten op de eventpagina.

afscheid met tranen

Humberto moet gedwongen stoppen en liet het begin dit jaar met tranen in zijn ogen weten tijdens één van zijn uitzendingen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Nieuwe dingen

Maar er is licht aan het einde van de tunnel. Onlangs liet Humberto via Instagram weten dat hij bij RTL blijft. Hij heeft een nieuwe overeenkomst voor de komende drie jaar getekend. De presentator gaat onder andere het talentenprogramma Holland's Got Talent en Dance Dance Dance presenteren en er worden nieuwe infotainmentprogramma's voor hem ontwikkeld.

Ster advertentie
Ster advertentie