Up 2 Date

Advocaat Dr. Dao: "hij had een hersenschudding, gebroken neus en twee gebroken tanden"

  1. Newschevron right
  2. Advocaat Dr. Dao: "hij had een hersenschudding, gebroken neus en twee gebroken tanden"

Vandaag vond er een persconferentie plaats over de verschrikkelijke gebeurtenis waarin de 69-jarige Dr. Dao hardhandig uit een vliegtuig werd gesleept. Dr. Dao heeft inmiddels een advocaat ingeschakeld en die deed vandaag het woord. Ook de dochter van de dokter sprak over de gebeurtenis en noemde het "schokkend".

Dokter

Deze week ontstond er veel ophef over de manier waarop een passagier van United Airlines uit het vliegtuig werd gezet. De vlucht was overboekt en verschillende mensen werden verplicht om een andere vlucht te nemen. Maar de man weigerde het vliegtuig te verlaten. Het personeel schakelde daarom de politie in om de passagier uit het vliegtuig te halen. Zij gingen zo hardhandig te werk dat de man tot bloedens toe gewond raakte.

Advocaat

In de persconferentie verklaarde de advocaat dat de man door het incident twee tanden heeft verloren. Ook liep hij een hersenschudding en gebroken neus op. De advocaat noemt de excuses die de vliegmaatschappij heeft aangeboden niet oprecht.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Dochter

Dr. Dao's dochter vertelt dat het voor de familie een lastige periode is geweest voor de hele familie: "We zijn blij met de steun van iedereen. Wat er met mijn vader is gebeurd zou met niemand mogen gebeuren. Ongeacht de omstandigheden".

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie