Up 2 Date

Hartverscheurende brief van Amy gaat viral

  1. Newschevron right
  2. Hartverscheurende brief van Amy gaat viral

Schrijfster Amy Krouse Rosenthal zoekt naar een nieuwe levenspartner voor haar echtgenoot Jason, omdat ze binnenkort afscheid van hem moet nemen. Haar hartverscheurende ingezonden brief uit The New York Times gaat viral en zorgt voor heel wat tranen online. In de brief vertelt Amy over de mooiste momenten met haar echtgenoot en zet ze hem alvast in de etalage voor als zij er niet meer is.

Kanker

Amy Krouse Rosenthal trouwde 26 jaar geleden met haar man Jason. Tot de dood hen scheidt was wat ze elkaar beloofden, maar helaas komt het einde van hun huwelijk eerder dan de Amerikaanse had gewild en gedacht. Amy kreeg in september namelijk te horen dat ze eierstokkanker heeft en dat ze op korte termijn zal komen te overlijden.

Knapperd

Amy rondde haar ingezonden brief over haar echtgenoot op Valentijnsdag af. Daarin schrijft ze onder andere dat Jason een fantastische man is die ongeveer 1.78m lang is en 80 kilo weegt. Hij heeft bruine ogen en al wat grijze haartjes, of zoals Amy het noemt: zout & peper-haar. Jason blijkt knap te zijn, geweldige pannenkoeken te flippen en blijkbaar schildert hij ook. Amy hoopt dat de juiste persoon haar brief leest en Jason gelukkig zal maken.

Blinddate

Amy omschrijft in de brief hoe ze haar man tijdens een blinddate leerde kennen in 1989. Ook vertelt ze dat ze in Chicago wonen en drie kinderen hebben. Twee zoons en een dochter. Voor het hele verhaal kan je haar hele brief checken op de site van de New York Times.

Ster advertentie
Ster advertentie