Up 2 Date

Toffe oudejaarsfissa's voor je op een rijtje!

  1. Newschevron right
  2. Toffe oudejaarsfissa's voor je op een rijtje!

Ben je er nog niet over uit welk feestje je vandaag wil pakken? No worries. Misschien maakt het lijstje hieronder het net wat makkelijker voor je! Alvast een happy new year!

Rotterdam

Wil je schudden op een Surinaams feestje, maar eigenlijk ook het nieuwe jaar inluiden met je familie? Dat kan! Tijdens Bakka'na NYE in Maassilo. Het feestje begint om 14.30 uur en is rond 21.30 uur afgelopen. Dat het niet midden in de nacht is, maakt niet uit, want de line up is heerlijk. Zo staat onder andere Rolf Sanchez on stage, maar ook Jonna Fraser, SBMG, Gio en DJ Dyna.

Amsterdam

Amsterdammers, niet getreurd, want Bakka'na heeft tegelijkertijd met Rotterdam ook een feessie in The Box. En de line up...is bijna hetzelfde! Bespaart je toch een hele hoop gassss.

Tik Tak New Years Eve pakt het trouwens ook groots aan in AFAS Live, met onder andere Johnny500, Boef en Broederliefde.

Daarnaast is Encore van plan om lekker te gaan tijdens NYE. Verwacht de gezelligheid waar ze normaalgesproken elke zaterdag voor zorgen!

Den Haag

Voor lekkere setjes van onder andere Mike Motion en Lady Wini, is Club Lustig the place to be tijdens oudejaarsnacht.

Utrecht

Wie lekker in 'Utreg' wil blijven, gaat toch gewoon naar Tik Tak New Years Eve in Central Studios?

Eindhoven

Woon je in Eindhoven en heb je zin in een feestje, dan is het Klokgebouw the spot! Daar vindt het Plus One Festival plaats met toffe artiesten zoals onder andere Bizzey, Freddy Moreira, JeBroer en SFB.

Ster advertentie
Ster advertentie