Up 2 Date

Hartverscheurend weerzien van broer (5) en zus (8) na crash die ouders doodde

foto: Facebook: Teresa Burrell
  1. Newschevron right
  2. Hartverscheurend weerzien van broer (5) en zus (8) na crash die ouders doodde

De 5-jarige Zachary en 8-jarige Angela verloren niet alleen hun ouders bij een zwaar auto-ongeluk, maar ook hun pasgeboren zusje. Drie weken na de fatale crash werden de twee met elkaar herenigd in het ziekenhuis. De foto waarbij de twee elkaars handen stevig vasthouden, gaat nu de wereld over.

Kritieke toestand

Jim en Karisa Clemens waren met hun vijf kinderen in de auto op weg naar huis, toen ze een botsing kregen. De ouders overleefden het niet, net als hun twee maanden oude dochtertje Juliana. De 2-jarige Nicholas had zware verwondingen, maar mocht het ziekenhuis snel verlaten. Zijn zus Angela (8) en broers Wyatt (4) en Zachary (5) verkeerden wekenlang in kritieke toestand.

niet loslaten

Op Facebook vertelt hun tante Teresa Burrell dat Zachary en Angela nog steeds in kritieke toestand verkeren, maar dat het met Wyatt al een stuk beter gaat.

''Wyatt is stabiel, maar wordt nog behandeld in het ziekenhuis. Zijn linkerkant was verlamd, maar inmiddels kan hij weer lopen. Hij heeft zelfs moeite met stil zitten. Vanmorgen is hij zijn zus te gaan opzoeken. Toen hij terug wilde gaan naar zijn kamer, zei ze: Wyatt, ik heb je nodig. Daarna hield hij nog 25 minuten haar hand vast.''

Hartverscheurend

Dit moment leverde een hartverscheurende foto op, die massaal gedeeld wordt op internet. De kinderen hebben nog een moeilijke weg te gaan, zowel mentaal als fysiek. Er is een crowdfundingsactie gestart om de medische kosten van de kinderen te betalen.

Ster advertentie
Ster advertentie