Up 2 Date

Italiaans bedrijf zoekt medewerkers om chocolade te proeven

  1. Newschevron right
  2. Italiaans bedrijf zoekt medewerkers om chocolade te proeven

Eet jij het liefst een boterham met chocoladepasta voor ontbijt, lunch én diner? Drink jij geen kop thee zonder dat je er ook een stuk chocolade bij neemt? En is jouw ultieme droom om in een bad vol met vloeibare chocolade te liggen? Dan hebben we een vacature gevonden die op je lijf geschreven is. Niet dat je letterlijk gaat baden in chocolade, maar het Italiaanse bedrijf Ferrero, bekend van merken als Nutella en Kinderchocolade, zoekt iemand die hun chocolade wil komen proeven.

Training

Om precies te zijn wil het bedrijf mensen gaan opleiden tot professionele chocoladeproevers. Tijdens de training ontwikkel je je smaak- en geurvermogen en hoe je in woorden uit kan drukken wat je precies waarneemt tijdens het proeven. Het gaat om een betaalde training van drie maanden die start in september. Aan het einde worden de geschikte kandidaten aangenomen die vier uurtjes per week chocolade mogen gaan testen.

Het bedrijf zoekt maar liefst zestig chocoladetesters. Je moet trouwens wel bereid zijn om naar het Italiaanse Alba te verhuizen... Meer info vind je hier.

Ster advertentie
Ster advertentie