Up 2 Date

Jongetje (11) wordt door Wijnaldum verblijd met nieuwe voetbalschoenen

  1. Newschevron right
  2. Jongetje (11) wordt door Wijnaldum verblijd met nieuwe voetbalschoenen

De jonge Liverpool-fan Paddy Mackessy was dit weekend in Liverpool om naar de voetbalwedstrijd van zijn favoriete club te gaan. Gisteren was hij opzoek naar een paar nieuwe voetbalschoenen en tot zijn grote verbazing kwam hij daar de Liverpool-speler Georginio Wijnaldum tegen.

Schoenen

Paddy had in de schoenenwinkel zijn oog laten vallen op een paar mooie voetbalschoenen van 300 pond. Terwijl hij trots met de schoenen door de zaak liep, sprak Wijnaldum hem aan: "Vind je die schoenen mooi? Waarom koop je ze niet?" Waarop Paddy vertelde dat de schoenen helaas te duur waren. Toen Paddy samen met zijn moeder weer uit de winkel waren gelopen, kwam er een medewerker achter hun aan gerend: "Kunnen jullie terugkomen? Hij wil voetbalschoenen voor Paddy kopen".

Jaloers

De moeder van Paddy vertelt dat Wijnaldum heel vriendelijk was. Toen ze hem wilden bedanken voor het cadeau, zei hij dat het geen probleem was. Het jongetje en de voetballer gingen vervolgens met elkaar op de foto. Paddy voegt nog aan het verhaal toe: "Ik denk dat mijn klasgenoten jaloers zullen zijn als ik dit verhaal vertel".

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie