Naar homepage
Up 2 Date

Libanese Jean (13) verlaat The Voice Kids na emotionele battle

  1. Newschevron right
  2. Libanese Jean (13) verlaat The Voice Kids na emotionele battle

Voor de veelbesproken Jean kwam er gisteravond een eind aan het avontuur bij The Voice Kids. De jonge asielzoeker vluchtte vanuit het Midden-Oosten naar Nederland en kreeg de kans zijn dromen waar te maken door zijn deelname aan de talentenjacht. Coach Marco had veel respect voor zijn vooruitgang, maar koos uiteindelijk Noa om met hem door te gaan naar de finale.

Warm persoon

"Jij hebt ongelofelijk veel progressie gemaakt. Ik wil eigenlijk het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers bedanken. Ongeacht uit welk land je bent gevlucht, je komt in een opvangcentrum terecht, dan is het mooi dat kinderen in staat worden gesteld om hun dromen na te jagen en jij bent in staat geweest om dat te doen, ik vind dat echt wel een applausje waard."

Terwijl de tranen over Jeans wangen liepen, gaf hij de dertienjarige ook een persoonlijk compliment: 'Ik heb je leren kennen tijdens de barbecue als een heel warm mens, sociaal en je bent een goede zanger."

The Battle

Jean zong in de battle tegen Noa en Stef het nummer I Know What You Did Last Summer van Shawn Mendes featuring Camila Cabello.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Levensverhaal

Jean werd de publiekslieveling na zijn eerste auditie vanwege zijn aangrijpende verhaal. Hij zou zijn gevlucht uit Syrië en zijn vader zou zijn overleden. Hoewel Jean er niets van wist, bleek het verhaal niet te kloppen en kwam er kritiek op hem en RTL.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

VERKERING?

Tijdens zijn jurycommentaar wilde Marco kandidaat Stef een compliment geven, omdat de meisjes "zeer van hem gecharmeerd zouden zijn". "Sterker nog, je hebt verkering met één van hen." Waarop Stef hem gauw onderbrak met de vraag of dat wel zo is. Na een ongemakkelijke stilte herpakte Marco zichzelf en moesten Jean en Stef de competitie verlaten.

Ster advertentie
Ster advertentie