Up 2 Date

Ismail Ilgun: "Ik heb domme dingen gedaan, maar wil niet mijn hele leven bestraft worden"

foto: RTL Late Night
  1. Newschevron right
  2. Ismail Ilgun: "Ik heb domme dingen gedaan, maar wil niet mijn hele leven bestraft worden"

Ismail Ilgun is allang geen treitervlogger meer, sterker nog hij werd door RTL Late Night zelfs aangekondigd als 'troetelvlogger'. Bij de talkshow vertelde Ismail over de ontwikkeling die hij heeft doorgemaakt en waar hij over gaat spreken tijdens zijn aankomende TEDX talk.

straf

"Toen mijn vlogs de aandacht trokken ging ik er snel in mee en werd ik beïnvloed." Ismail liet zich meeslepen en deed dingen die hij achteraf gezien beter niet had kunnen doen.

"Ik heb domme dingen gedaan, maar ik wil niet mijn hele leven daarop bestraft worden."

Excuusvlog

Ismail werd door het OM veroordeeld tot een werkstraf voor opruiing, belediging van openbaar gezag en het opzettelijk aantasten van de eer of goede naam van anderen. Hij werd ook gevraagd om een excuusvlog op te nemen. Dat deed hij precies zoals hij wilde, namelijk met Matthijs van Nieuwerkerk, de boys van Supergaande en Fresku. Het resultaat leverde veel views op.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Kritiek

Er was echter ook veel kritiek op het filmpje. Het excuus lijkt volgens velen namelijk niet echt oprecht. Tot onbegrip van Ismail: "Wanneer je je best doet om het goed te doen, zijn er alsnog mensen die dat niet waarderen."

#SorryNotSorry

Ismail is helemaal klaar met sorry zeggen. Nadat hij vrijkwam had hij namelijk al meteen een excuses gemaakt en daarna heeft hij nog ontelbare keren in allerlei talkshows sorry gezegd. Aan FunX vertelde Ismail een paar weken geleden ook al dat hij het jammer vindt dat de focus constant op zijn verleden ligt. Hij is namelijk hard bezig met het werken aan de video's van AD Achter Buurten en wil liever praten over deze projecten.

"Het blijft me achtervolgen."

TEDX

Naast zijn werk voor AD Achter Buurten, stond Ismail ook nog als spreker op Lowlands en mag hij volgende maand op een TEDx-evenement spreken. Daar gaat hij zijn persoonlijke verhaal vertellen over wat er allemaal speelde achter de domme dingen die hij heeft gedaan.

"Iedereen maakt fouten, het gaat erom wat je met die fouten doet"

Ster advertentie
Ster advertentie