Up 2 Date

Travis Scott doneert 100.000 dollar aan organisatie in Houston

foto: EPA
  1. Newschevron right
  2. Travis Scott doneert 100.000 dollar aan organisatie in Houston

Rapper Travis Scott was weer in een gulle bui. Voorheen maakte hij fans blij door geld weg te geven en dit keer besloot hij om een donatie te schenken aan een non-profitorganisatie in zijn staat Texas.

Donatie

Travis doneerde een bedrag van 100.000 dollar aan de non-profitorganisatie Workshop Houston. Ze waren een van de vele organisaties die vorig jaar deelnamen aan het indrukwekkende Astroworld-festival van de artiest. Dat was voor de rapper alle reden om de organisatie een geldbedrag te schenken. De missie van Workshop Houston is om de jeugd te voorzien van creatieve, technische en educatieve middelen. Ze bieden een reeks naschoolse programma's die zich richten op onderwerpen als muziekproductie en grafisch ontwerp. Een deel van de donatie van de rapper gaat naar de projecten van de leerlingen.

Alleen maar liefde

De gulle donatie van de rapper laat zijn liefde voor zijn thuishaven goed zien. Vorig jaar ontwierp hij bijvoorbeeld shirts voor een klas van zijn oude middelbare school. De liefde die hij geeft, krijgt hij ook weer terug, want Missoury City, Texas benoemde 10 februari tot officiële 'Travis Scott dag'.

Ster advertentie
Ster advertentie