Up 2 Date

Geen irritante Instagrammers meer op je feed en 5 andere nieuwe Instagramfuncties

  1. Newschevron right
  2. Geen irritante Instagrammers meer op je feed en 5 andere nieuwe Instagramfuncties

Instagram is druk bezig met het testen van nieuwe functies. Hoewel je sommige functies liever zo lang mogelijk zou willen uitstellen, hadden andere er allang moeten zijn.

1. Gebruikers dempen

Iemand ontvolgen is altijd een beetje pijnlijk. Zeker als het een collega of oude schoolvriend is. Maar eerlijk: je ergert wel helemaal kapot aan al die babyfoto's... Eindelijk is daar de uitkomst: gebruikers dempen!

2. KALENDER

Je Insta Stories kun je nu al terugvinden, maar geef toe: erg overzichtelijk is dat niet. Met de nieuwe kalenderfunctie kun je precies zien wanneer je welke Story hebt geplaatst.

3. INKOMENDE BELLETJES

Instagram concurreert niet alleen Snapchat weg, binnenkort lopen ook Skype en Facetime gevaar. Instagram is namelijk ook de functie van videobellen aan het testen!

4. Facebookvrienden taggen

Facebook en Instagram raken steeds meer verstrengeld. Binnenkort kun je niet alleen mede-Instagrammers, maar ook je Facebookvrienden taggen. Voor het geval ze nog geen Instagram hebben dus.

5. REACtieS OP Stories

We kennen allemaal de emoji's op Facebook waarmee je kunt reageren. Het ziet ernaar uit dat dit binnenkort ook op Instagram gaat kunnen!

6. Slowmotion-functie

En nog meer nieuwe functies in Instagram Stories. Naast de nieuwe focus- en typefunctie, komt er binnenkort waarschijnlijk ook een slowmotionfunctie.

Ster advertentie
Ster advertentie