Up 2 Date

Voetbalmakelaar Mino Raiola reageert op nieuws omtrent overlijden: "Weer word ik doodverklaard"

foto: EPA
  1. Newschevron right
  2. Voetbalmakelaar Mino Raiola reageert op nieuws omtrent overlijden: "Weer word ik doodverklaard"

Voetbalmakelaar Mino Raiola heeft gereageerd op het nieuws dat hij zou zijn overleden. Op Twitter laat hij weten dat hij "pissig is om voor de tweede keer doodverklaard te worden".

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

"Hij ligt slecht"

Verschillende internationale media meldden eerder vandaag dat de Haarlemse voetbalmakelaar op 54-jarige leeftijd zou zijn overleden. Echter liet zijn rechterhand José Fortes Rodriguez aan de NOS weten dat "hij slecht ligt, maar niet is overleden".

Onduidelijkheid

Hoewel Raiola klaarblijkelijk nog in leven is, is het niet bekend hoe het op dit moment met zijn gezondheid gaat. NOS-journalist Arno Vermeulen meldde eerder al op Twitter dat men zich zorgen maakt over Raiola's gezondheid, maar dat het nieuws over zijn overlijden in diverse media niet correct is.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Zware ingreep

De Italiaanse voetbalmakelaar, die onder andere de belangen behartigt van sterspelers zoals Paul Pogba, Romelu Lukaku en Zlatan Ibrahimovic, kampt al enige tijd met gezondheidsproblemen. In januari liet hij via Twitter weten dat hij een operatie had ondergaan. In tegenstelling tot wat velen dachten, ging het niet om een zware ingreep.

Ster advertentie
Ster advertentie