Up 2 Date

Vader (42) en dochter (20) uit Amerika krijgen samen kind

  1. Newschevron right
  2. Vader (42) en dochter (20) uit Amerika krijgen samen kind

Een Amerikaanse vader en dochter zijn opgepakt wegens incest. De 42-jarige Steven Pladl en zijn dochter Katie van 20 kregen samen een zoon. Ook zouden ze getrouwd zijn.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Adoptie

Katie werd kort na haar geboorte door haar ouders afgestaan der adoptie. In 2016 vond zij haar biologische ouders via social media weer terug. Ze ging bij hun en hun twee kinderen wonen in de Amerikaanse staat Virginia. Drie maanden later verliet Steven zijn vrouw voor zijn dochter.

Huwelijk

Vervolgens zou Steven regelmatig op de kamer bij Katie hebben geslapen. Hij maakte daar geen geheim van en gaf zelfs toe dat hij haar ten huwelijk wilde vragen. Dat schijnt ook (onofficieel) gebeurd te zijn. Op de Instagram van Katie was te zien dat ze in juli 2017 een trouwfoto plaatste. Steven zei tegen zijn andere kinderen dat zij hun zus Katie nu hun stiefmoeder moesten noemen

.

DAGBOEK

De Daily Mail meldt dat Katies biologische moeder er via de dagboeken van de twee kinderen, die nog bij Steven en Katie woonden, achter dat Katie zwanger was. Zij zou de politie hebben ingelicht en aangifte hebben gedaan. Begin dit jaar werden vader en dochter, die inmiddels naar North Carolina waren verhuisd, opgepakt.

Ster advertentie
Ster advertentie