Up 2 Date

'Hot Mugshot Guy' Jeremy Meeks uit de UK gezet

  1. Newschevron right
  2. 'Hot Mugshot Guy' Jeremy Meeks uit de UK gezet

De sexy ex-crimineel Jeremy Meeks vloog naar Londen voor een fashionshoot. Alleen waren de Engelse autoriteiten niet zo blij met zijn komst en mocht hij het land niet in. Hij was nog maar acht uur in Londen toen hij van het vliegveld werd gestuurd. Hij maakte een video waarin te zien is hoe hij wordt meegenomen door de Britse douane.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Topmodel

Jeremy Meeks werd bekend als de Hot Mugshot Guy en is na zijn vrijlating in 2016 zijn modellencarrière gestart. Daarmee heeft hij ook nog eens een flink vermogen opgebouwd.

Geweigerd

Het is nog onduidelijk waarom Jeremy de toegang geweigerd is. Volgens zijn manager Jim Jordan én zijn vrouw had hij gewoon de juiste papieren bij zich. Hoewel Jeremy ook een brief bij zich had van zijn reclasseringsambtenaar, zat Engeland niet te wachten op zijn komst.

''Ik ben geweigerd. Londen wil me hier niet. Ik heb mijn tijd uitgezeten, deze shit is gestoord.''

Politiebegeleiding

De vrouw van Jeremy gaf een verklaring aan DailyMail: ''De immigratiedienst van het Verenigd Koninkrijk hield Jeremy vast. Hij werd niet gearresteerd, maar ze hebben hem wel het land uitgezet. Hij mocht het land niet in, dus hij was echt van slag. Hij werd door de politie het vliegtuig in begeleid.''

Ster advertentie
Ster advertentie