Up 2 Date

Tory Lanez blijft in de gevangenis: borgtocht afgewezen

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Tory Lanez blijft in de gevangenis: borgtocht afgewezen

Tory Lanez zal voorlopig nog achter de tralies blijven. Zijn verzoek om vrijlating in afwachting van zijn beroep is afgewezen door het Californische Court of Appeal. Ze stelden dat Lanez niet kon bewijzen dat hij onrechtvaardig is behandeld door het rechtsstelsel.

VERZOEK AFGEWEZEN

Dit nieuws komt na de recente veroordeling van Tory Lanez voor de schietpartij in juli 2020 waar Megan Thee Stallion het slachtoffer van was. Verslaggever Meghann Cuniff meldde dat het verzoek voor zijn vrijlating eerder al tweemaal was ingediend en afgewezen. In juni diende hij zijn laatste verzoek in, omdat er "gebruik van hem werd gemaakt" door zijn advocaten. Dit verzoek is nu afgewezen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

"Onschuldig"

De controverse rondom de zaak heeft veel media-aandacht gekregen, zowel in Noord-Amerika als internationaal. Tory Lanez blijft claimen dat hij onschuldig is en blijft zijn straf aanvechten. Eerder deze maand vroeg hij nog om verplaatst te worden, omdat hij wegens zijn veiligheid weken in isolatie zat. Hij zou een doelwit zijn in de gevangenis wegens zijn sterrenstatus.

Ster advertentie
Ster advertentie