Up 2 Date

VIDEO: Will Smith en James Corden 'Gettin' jiggy wit it' in Carpool Karaoke

  1. Newschevron right
  2. VIDEO: Will Smith en James Corden 'Gettin' jiggy wit it' in Carpool Karaoke

James Cordens Carpool Karaoke is terug! En dit keer is het concept flink uitgebreid. Het is een complete op zichzelf staande serie die exclusief te zien is op Apple Music. De eerste aflevering met Will Smith staat nu online en de eerste zes minuten zijn alvast te checken via YouTube.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Next Level

In deze eerste aflevering is meteen te zien dat de serie next level is gegaan. Letterlijk, want James Corden en Will Smith doen de karaoke voor een gedeelte in een helikopter. Ook zingen ze samen Getting' Jiggy Wit It samen met een fanfare en bespreken ze serieuzere zaken, zoals of Will Smith wel eens is gevraagd voor een filmrol als Barack Obama.

"Ja, ik heb er met Barack over gesproken. Hij zei dat hij ervan overtuigd was dat ik in ieder geval de juiste oren voor de rol had."

Carpool KAraoke

In de nieuwe serie komen in totaal zestien gekoppelde celebs voorbij. Zo zit Alicia Keys bijvoorbeeld in de auto met John Legend en Taraji P. Henson, gaat Ariana Grande met Seth MacFarlaneen (bedenker en stemacteur van o.a. Family Guy) op stap en John Cena past nog maar net naast Shaquille O'Neal in de auto.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie