Up 2 Date

KM van SFB met geladen pistool aangehouden na optreden

  1. Newschevron right
  2. KM van SFB met geladen pistool aangehouden na optreden

KM van SFB is zaterdag met een geladen pistool aangehouden na zijn optreden op Vestival. Een bezoeker had beveiligers ingelicht over het wapen in zijn broekband, waarna hij werd aangehouden. Dat meldt het Parool in een nieuwsbericht. Inmiddels heeft ook de politie het verhaal bevestigd.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Vuurwapen

De 20-jarige rapper had de dag ervoor zelf de politie gebeld, omdat hij bedreigd zou zijn met een vuurwapen in de Q-Factory. Toen het arrestatieteam binnenviel, wilde KM geen aangifte doen. Er werden zes bezoekers gecontroleerd, waarvan twee mensen werden aangehouden. Zij zijn inmiddels weer vrijgelaten.

Groters

De politie vermoedt dat er 'iets groters' speelt. Er wordt nog uitgezocht wat er aan de hand is. Dinsdagmiddag wordt KM voorgeleid aan de onderzoeksrechter.

Geen commentaar

De kans is groot dat KM nog in de cel zit. Het Parool heeft de advocaat van KM proberen te contacteren, maar hij was niet beschikbaar voor commentaar.

Suriname

KM, Priceless en Frenna zaten vanaf eind vorig jaar maanden vast in Suriname wegens een sekstape met een minderjarig meisje. In maart dit jaar zijn alle drie de rappers weer vrijgelaten.

Ster advertentie
Ster advertentie