Up 2 Date

Moordenaars van Djordy Latumahina crashten in Hoofddorp

  1. Newschevron right
  2. Moordenaars van Djordy Latumahina crashten in Hoofddorp

Afgelopen weekend werd de 31-jarige Djordy Latumahina doodgeschoten voor de ogen van zijn vriendin en dochtertje van 2. Gisteravond werd er in Opsporing Verzocht extra aandacht gevraagd voor de afschuwelijke moord. De politie wil zo snel mogelijk meer informatie.

Dochtertje

De daders moeten het kleine kindje hebben gezien toen ze de schoten losten. Nabil Ou-Aissa van Politie Amsterdam laat weten dat dit ook binnen het criminele circuit wordt gezien als schokkend.

''Zelfs binnen criminele kringen wordt het gezien als zeer laag om iemand te beschieten met een kindje in de buurt.''

Vlucht

De moordenaars van Djordy zijn vanaf het plaats delict ontkomen in een witte Volkswagen Caddy. In de buurt van de garage aan het Koningin Wilhelminaplein in Amsterdam-Nieuw West zijn ze gevlucht naar de Wittgensteinlaan. De Caddy is daar in de brand gestoken. Ze stapten over in een zwarte Seat Leon. Die vlucht eindigt plots in Hoofddorp. Op de Kruisweg raakte de bestuurder de macht over het stuur kwijt. Ze laten de auto achter en zijn waarschijnlijk naar de McDonalds schuin tegenover gelopen.

Geen verband

In een korte periode zijn er meerdere dodelijke schietincidenten geweest in Amsterdam. Er wordt nog steeds vanuit gegaan dat die zaken niets met elkaar te maken hebben. Er is verder ook geen aanwijzing dat Djordy en zijn gezin te linken zijn aan criminele activiteiten.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie