Up 2 Date

Boro mang pakt shine op het podium van People Choice Awards

  1. Newschevron right
  2. Boro mang pakt shine op het podium van People Choice Awards

Gisteravond vonden in Los Angeles de 42e People's Choice Awards plaats. Aan het publiek is de keus om te bepalen wie het afgelopen jaar hun favorieten zijn geweest op het gebied van film, tv en muziek. Op zo'n avond gebeurt er (onverwachts) een heleboel, zoals een ongenodigde gast. Bekijk hieronder de avond in vier highlights:

1. De lachwekkende en inspirerende speech van talkshow host Ellen Degeneres

Na 'Favoriete talkshow host' award mocht Ellen Degeneres de prijs voor 'Favoriete filantroop' in ontvangst nemen voor haar inzet voor goede doelen. In haar lachwekkende speech doet zij een oproep om meer van elkaar te houden.

2. Vin Diesel zingt ode aan overleden collega Paul Walker bij ontvangstspeech

3. Boro mang pakt shine op het podium

Tijdens een ontvangstspeech van een talkshowteam springt een ongewenste gast op het podium. Hij maakt gebruik van zijn twee seconden van roem en pakt de mic. De jongen stelt zich voor als Zacari Nicasio en schijnt dezelfde gast te zijn die ongenodigd is komen opdagen op Kris Jenner's verjaarsdagfeestje. Aan de Amerikaanse entertainmentsite Just Jared gaf hij de uitleg dat hij gewoon zichzelf wilde promoten en het hem niet kon schelen wat er na zijn optreden zou gebeuren.

4. De cast van The Big Bang Theory zien in hun normale kloffie

De succesvolle serie nam gisteravond twee awards in ontvangst voor 'Favoriete tv show' en 'Favoriete tv comedy'. Actrice Kaley Cuoco (Penny) nam de awards in ontvangst namens de rest van de cast. Het was een mooie kans om alle acteurs als hun normale zelf te zien.

Bekijk hier alle winnaars van de avond.

Ster advertentie
Ster advertentie