Up 2 Date

Broer Pablo Escobar: "Makers van Netflix moeten huurmoordernaars inhuren"

foto: YouTube PabloEscobarJR
  1. Newschevron right
  2. Broer Pablo Escobar: "Makers van Netflix moeten huurmoordernaars inhuren"

De broer van Pablo Escobar, Roberto Escobar, waarschuwt dat de makers van de Netflix serie Narcos huurmoordenaars in moeten gaan huren om de veiligheid van medewerkers te garanderen. Zijn reactie volgt na de moord op Carlos Muñoz Portal, een locatiescout van het Narcos-team.

gevaarlijk

Roberto de Jesus Escobar Gaviria was jarenlang de rechterhand van Pablo Escobar. Hij werd gezien als zijn accountant en had de leiding over de huurmoordenaars tijdens de hoogtijdagen van zijn broer. Roberto waarschuwt dat het gebied van de filmlocatie erg gevaarlijk is. "Voornamelijk zonder mijn toestemming", zegt Escobar in een interview met The Hollywood Reporter. "Dit is mijn land." Volgens hem weet het team van Narcos niet hoe het leven in Colombia is. "Ze hebben hun telefoon en hun mooie producten, maar ze zullen nooit de jungle van Medellín of Colombia overleven. Ik heb dat gedaan. Wie niet slim is (de omgeving en het land niet kent), zal zich volgens Escobar moeten bewapenen.

rechtszaak

Eigenlijk wil Roberto Escobar dat de serie Narcos helemaal stopt. "Ik wil niet dat Netflix en andere filmproductiebedrijven, zonder toestemming van Escobar Inc., filmopnames over mij of mijn broer maken in Medellin of Colombia. De broer van Pablo Escobar wil een bedrag van één biljoen dollar van Narcos en Netflix. Roberto vertelt dat hij alle merkrechten bezit voor de namen van zijn familie, het zogenoemde trademark. Daarnaast heeft hij ook het merkrecht voor de naam Narcos.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie