Up 2 Date

SnapKing maakt excuses bij RTL Summer Night voor het misleiden van fans

  1. Newschevron right
  2. SnapKing maakt excuses bij RTL Summer Night voor het misleiden van fans

Er is grote ophef ontstaat over SnapKing, omdat hij veel geld zou hebben verdiend over de rug van zijn fans. Het telefoonnummer dat de YouTuber openstelde voor zijn fans, is uit de lucht gehaald. Hij liet zijn volgers namelijk bellen voor een hoog bedrag, terwijl de kans dat je hem aan de lijn kreeg nihil was. Gisteren kwam hij langs in RTL Summer Night om publiekelijk excuses te maken.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Shock

RTL Summer Night laat een aantal beelden zien van het Snapchat-account van SnapKing. Hierop is ook te zien hoe hij een Chinees meisje uitscheldt, wat ervoor zorgde dat hij vorig jaar werd ontslagen bij RTL. Aan tafel is het vooral Glennis Grace die geschokt reageert als ze de beelden van SnapKing ziet.

"Ik heb een zoon van 11. Mijn handen beginnen te jeuken, mijn hart begint sneller te kloppen wetende dat mijn zoon daarnaar kijkt.''

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Excuses

Gisteren werd bekend dat SnapKing ruim 13.000 euro verdiende met een 0909-nummer, waarop zijn volgers hem konden bellen. SnapKing laat weten dat het wel degelijk zijn intentie was om een gesprek te hebben met fans en dat geld zeker niet het belangrijkste was.

''Ik ben heel erg geschrokken, dus ik wil mijn excuses maken aan de ouders van de kinderen die lang in de wacht hebben gestaan. [...] Er was geen mogelijkheid om een gratis nummer te gebruiken, ik kon niet zomaar mijn 06 geven.''

Ster advertentie
Ster advertentie