Up 2 Date

Man redt suïcidale vrouw die naar beneden wil springen

foto: Facebook: Michal Klein
  1. Newschevron right
  2. Man redt suïcidale vrouw die naar beneden wil springen

Een man is een suïcidale vrouw die van een balk af wilde springen, gevolgd en heeft haar weten te redden. Het gebeurde zaterdagmiddag half vier in een metrostation in Manhatten. Een vrouw die dit zag gebeuren, maakte een foto en die gaat nu viral.

Omhoog klimmen

De vrouw was bij een metrostation omhoog aan het klimmen op een balk die zo'n zes meter boven het platform hangt. Ze was van plan om vanaf daar naar beneden te springen. Een man zag dit gebeuren en volgde de jonge vrouw omhoog. Hij wist hij haar te bereiken, ging naast haar zitten en probeerde haar te kalmeren.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Getuigen

Michal Klein zag dit allemaal gebeuren en maakte er een foto van. Aan CBS vertelt zij: 'Het enige dat ik heb gehoord is dat het de jonge vrouw zei dat niemand om haar gaf.' Langzamerhand kwamen er andere voorbijgangers die bleven staan om te zien of het de man zou lukken haar om te praten. Gelukkig kwam er al snel politie en die wist de vrouw veilig in een ambulance te krijgen.

113

Denk je aan zelfmoord of maak je je zorgen om iemand anders? Check 113.nl of bel het telefoonnummer van 113 Zelfmoordpreventie: 0900-0113. Mensen met suïcidale gedachten en hun naasten kunnen hier 24/7 anoniem en gratis gebruik van maken.
Ster advertentie
Ster advertentie