Up 2 Date

Tim Hofman het ziekenhuis in geslagen tijdens opnames voor #BOOS

  1. Newschevron right
  2. Tim Hofman het ziekenhuis in geslagen tijdens opnames voor #BOOS

Tim Hofman is vandaag tijdens opnames van zijn YouTube-programma #BOOS het ziekenhuis in geslagen. De BNN-presentator was aan het bemiddelen in een conflict tussen een huurder en een huiseigenaar, toen hij en zijn cameraman belaagd werden door de boze huisbaas. Dat meldt BNN-voorzitter Zakaria Taouss op Twitter.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

#Boos

Tim Hofman lost voor #BOOS allerlei uiteenlopende conflicten op. Dit keer ging hij met een jonge huurder langs bij vastgoedhandelaar en huurbaas Ton Hendriks, die studentenkamers in Nijmegen verhuurt. Maar dat liep uit de hand. Op dit moment liggen Tim en zijn cameraman nog in het ziekenhuis.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Slaande ruzie

Hendriks, die een Quote 500-lid is, heeft gereageerd tegen de Quote. Hij vertelt dat de crew zomaar binnen kwam wandelen en een confettikanon afknalden, waarna ze verder liepen naar het kantoor en weer een confettikanon afknalden: "Iedereen schrok zich het apenzuur. Ik heb drie keer gezegd dat ze naar buiten moesten maar dat deden ze niet." Hendriks claimt dat de BNN-presentator hem eerst probeerde te slaan. "Toen sloeg ik terug. Als hij gewoon naar buiten was gegaan was er niets gebeurd."

"Die jongen krijgt natuurlijk nooit een weerwoord, dat durft niemand, maar ik wel. Ik ben daar niet bang voor."

Ster advertentie
Ster advertentie