Up 2 Date

Patricia Paay is dit jaar de meest gegoogelde BN'er

  1. Newschevron right
  2. Patricia Paay is dit jaar de meest gegoogelde BN'er

Het was één van de meeste besproken onderwerpen van 2017: Patricia Paay's gelekte sekstape. Het was voor haar een ontzettend vernederend moment en voor het publiek waarschijnlijk awkward. Dan zou je denken dat men het zo weinig mogelijk wilt bekijken, maar nee. Door de tape is Patricia de meest gegoogelde BN'er van 2017. Daarmee staat ze op drie in de Trending lijst van Google.

vernedering

Als gast bij Eva Jinek vertelde Patricia na de gelekte tape hoe vernederd ze zich voelde. Haar leven stond op z'n kop en het ging volgens haar heel slecht. "Ik ben al vijftig jaar op de televisie. En nu is alles in één klap weg. Nu ga ik op deze manier de geschiedenis in."

nouri

Maar Patricia Paay is niet de meest gegoogelde persoon. Dat is namelijk de in september dood gevonden Anne Faber. Op haar naam werd dit jaar het meest gezocht. Daarnaast werd er ook veel gezocht naar Abdelhak Nouri. Hij kreeg eerder dit jaar een hartstilstand en heeft hierdoor onherstelbaar hersenletsel opgelopen. Deze gebeurtenis bewoog heel de voetbalwereld en kreeg de hashtag #StayStrongNouri.

Ster advertentie
Ster advertentie