Up 2 Date

Tien bekende koppels die in 2016 in het huwelijksbootje stapten

  1. Newschevron right
  2. Tien bekende koppels die in 2016 in het huwelijksbootje stapten

De break-ups vlogen je in 2016 om de oren. Zo werd er een streep gezet door het huwelijk van Angelina en Brad Pitt, Amber Heard en Johnny Depp en Mary J. Blige en Kendu Isaacs. Gelukkig was 2016 niet alleen maar een jaar van dramatische relatiebreuken. Omdat liefde natuurlijk ook gevierd moet worden, hierbij tien koppels die elkaar dit jaar het ja-woord gaven.

1. J. Cole en Melissa Heholt

Hoewel de rapper het liever geheim wilde houden, werd januari dit jaar toch bekend dat J. Cole en Melissa Heholt getrouwd zijn. Begin deze maand kwam J. Cole's nieuwe album ‘4 Your Eyez Only’ uit, waarna verschillende geruchten ontstonden dat J. Cole vader wordt of zelfs al vader is geworden. Het koppel houdt hun privéleven zo geheim, dat er nog geen officiële bevestigingen zijn.

2. Ciara en Russell Wilson

In 2016 gaven Ciara en Russell Wilson elkaar het ja-woord in Engeland. Russell Wilson is strenggelovig. Om die reden leefden de twee voor hun huwelijk celibatair. In Ciara’s vorige relatie met Future was dat niet het geval: ze hebben samen zelfs een kindje.

3. Kevin Hart en Eniko Parrish

Op de 30e verjaardag van Eniko Parrish vroeg Kevin Hart haar ten huwelijk. Twee jaar later beloofde Kevin Hart, in de aanwezigheid van vrienden en familie, zijn geliefde eeuwige trouw. Deze foto’s bewijzen dat de huwelijksbelofte werd bekroond met een goed huwelijksfeestje.

4. Eva Longoria en José Antonio Baston

Eva Longoria is niet langer een Desperate Housewive! Ze trouwde dit jaar namelijk met José ‘Pepe’ Baston, de voorzitter van het grote Latijns-Amerikaanse mediabedrijf Televisia. Eva Longoria droeg een trouwjurk die werd gemaakt door haar goede vriendin Victoria Beckham.

5. Shia LaBeouf en Mia Goth

De Indiana Jones-acteur trouwde met Mia Goth, een Brits model en actrice. De twee trouwden in Las Vegas, waardoor velen verklaren dat het niet gaat om een geldig huwelijk. Het huwelijk werd live gestreamd, waardoor velen dachten dat het om een stunt ging. Achteraf liet Shia LaBeouf weten dat hij niet eens wist dat zijn huwelijk door iedereen gevolgd kon worden.

6. Jill Scott en Mike Dobson

Jill Scott stapte dit jaar in het huwelijksbootje met haar jeugdliefde Mike Dobson. Op het huwelijksfeest van de Grammy-winnende zangeres trad onder andere Big Daddy Kane op. Ze hebben zelf geen foto's gedeeld, maar vrienden van het kersverse stel konden het niet laten.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

7. Grace Gealey en Trai Byers

Liefde die ontstaat op de set is geen zeldzaam verschijnsel in Hollywood. Het gebeurde ook bij Grace Gealey en Trai Byers, de 'Empire'-acteurs die Andre Lyon en Anika ''Boo Boo Kitty'' Calhoun spelen. Het was blijkbaar liefde op het eerste gezicht, want de twee wilden hun relatie zo snel mogelijk officieel maken.

8. Ne-Yo en Crystal Renay

Ne-Yo is niet langer sick of lovesongs! Dit jaar trouwde hij met zijn hoogzwangere vriendin Crystal Renay. Ne-Yo had al twee kinderen bij zijn eerdere vriendin. Crystal beviel kort na het huwelijk van hun zoontje Shaffer.

9. Ray J en Princess Love

Ray J – natuurlijk vooral bekend van zijn sextape met Kim Kardashian – vond vorig jaar zijn liefde bij Princess Love. De ex van Kim Kardashian en Whitney Houston stapte augustus dit jaar in het huwelijksbootje met de modeontwerpster en realityster.

10. Patrick J. Adams en Troian Bellisario

Niet alleen vond Rachel Zane van 'Suits' haar liefde bij prins Harry. Ook haar tegenspeler die Mike Ross speelt, is tot over zijn oren verliefd. Begin deze trouwde Patrick J. Adams met zijn geliefde Troian Bellisario.

Ster advertentie
Ster advertentie