Up 2 Date

Acht dingen die je binnen kan doen tijdens de sneeuw!

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Acht dingen die je binnen kan doen tijdens de sneeuw!

Buiten lijkt het nu meer op de Noordpool dan op Nederland: het is koud en het sneeuwt keihard. Logisch dat jij liever binnen blijft. Maar wat ga je binnen doen? Hieronder staan acht handige tips, waardoor jij je de rest van de dag(en) niet hoeft te vervelen.

Films & Series

Wauw, heb jij die aflevering deze week gezien? Wát een goede film gisteren! Nu het buiten toch sneeuwt kan je eindelijk die ene serie of film kijken waar al je klasgenoten of collega's het altijd over hebben.

monopoly

Monopoly is weer helemaal de sh*t. Laat je vrienden en vriendinnen langskomen en maak ze ze keihard in! Heerlijk toch?

ingesneeuwd diner

Houd een lekker ingesneeuwd diner. Nodig je vrienden of familie uit en eet en drink gezellig samen. Laat wel mensen langskomen die in de buurt wonen, want niemand heeft zin om zich onder te laten sneeuwen en als bevroren sneeuwpop aan tafel te zitten.

HOME WORKOUT

Normaal ben jij natuurlijk veel te druk om te gaan sporten, maar nu is het dé dag om aan die buikspieren en die biceps te werken. Met deze handige oefeningen heb jij voor je het weet die killerbody.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

DOE ALSOF HET ZOMER IS

Met al deze winterse kou wil je natuurlijk niets liever dan zomerweer. Zet je kachel daarom extra hoog, trek je zwembroek of bikini aan, pak je strandstoel en zet wat Bob Marley muziek op. Voordat je het weet, ben je al helemaal in de summer vibe.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

GRATIS GELD VERDIENEN

Nu er buiten toch sneeuw ligt, kun je er net zo goed gebruik van maken. Verzamel wat sneeuw in flesjes, vries het in en verkoop het online aan mensen die nooit sneeuw gezien hebben. Geld verdienen was nog nooit zo makkelijk.

BOEKEN! BOEKEN!

Nee geen leesboeken. Ga gewoon alvast lekker op zoek naar jouw ideale zomervakantie. Speur het internet af, neem alvast een cocktailtje en boek die droomreis! Als je geluk hebt, krijg je misschien nog wel wat vroegboekkorting.

Grote schoonmaak

Als je toch niet naar buiten hoeft, is dit de perfecte dag om je hele huis schoon te maken. Niemand kan jou afleiden. Dus zet jouw favoriete afspeellijst aan, pak die schoonmaakspullen en ga ervoor!

Ster advertentie
Ster advertentie