Up 2 Date

11-jarige fitnesstrainer geeft inspirerende speech aan Pharrell

  1. Newschevron right
  2. 11-jarige fitnesstrainer geeft inspirerende speech aan Pharrell

Ken je Dermajay Smith nog niet? Deze kleine Jamaicaanse ster chillt met Drake, Kevin Hart en is de favoriete fitnesstrainer van Ellen De Generes. Maar de 11-jarige jongen is niet alleen goed in sporten, hij is vooral ook erg goed in het geven van motiverende speeches.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Dromenstelers

Zo goed, dat zelfs Pharrell geïnspireerd was om één van de uitspraken van Dermajay in zijn tracks te verwerken. Bij The Ellen Show ontmoet Pharrell de jongen voor het eerst. En natuurlijk krijgt de artiest meteen een paar motiverende woorden te horen.

"Het is niet meer 2017, het is 2018, we moeten realiseren dat tijd kort is, de tijd tikt. Ja, er zullen mensen komen die je dromen proberen te stelen. Maar blijf gefocusd, hou een tunnelvisie. Dat betekent dat je niet afgeleid wordt door dingen om je heen. Natuurlijk gaan er 'dromenstelers' komen. Maar je moet je handen omhoog houden en zeggen. Nee dromenstelers, dat gaat niet gebeuren. Niet vandaag! Doei!"

Optreden N*E*R*D

Pharrell gaf zelf ook een inspirerend optreden. Met N*E*R*D deed hij de track Lemon. Zonder Rihanna, maar met een heleboel talentvolle dansers.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie