Up 2 Date

10x Valentijnsdag vieren met een lange afstandsrelatie

  1. Newschevron right
  2. 10x Valentijnsdag vieren met een lange afstandsrelatie

Vandaag is het de dag waarop we de liefde vieren! Maar dat is een beetje pijnlijk voor iedereen met een lange afstandsrelatie.

Moet jij ook al dagen aanhoren wat jouw vrienden met hun schatjes gaan doen terwijl jouw liefde ver weg zit? Hier zijn tien manieren om toch samen van Valentijnsdag te genieten:

1. Kijk samen een film

Samen een film kijken is zo simpel maar niet zo vanzelfsprekend met een long-distance liefde. Op Valentijnsdag wel! Haal Netflix erbij, kies samen een film uit en druk tegelijkertijd op start. Zet Facetime of Skype aan op je telefoon en je kunt elkaar ook nog zien. Heb je toch nog een beetje je Netflix & chill.

2. Haal dezelfde fles wijn en drink die samen op

Niks leukers dan samen proosten op de liefde. Koop daarom gewoon dezelfde fles wijn en drink die samen op. Als je niet hetzelfde merk kunt vinden, koop je gewoon dezelfde soort wijn. Gezellig!

3. Maak het favoriete gerecht van je liefje en eet het zelf op

Liefde gaat door de maag toch? Daarom is het extra balen dat je vandaag niet samen kunt eten. Maak daarom het favoriete gerecht van jouw wederhelft en zorg ervoor dat hij of zij ook jouw favo dish maakt. Zo is jouw schatje toch nog een beetje bij je.

4. Maak een lijstje met dingen die jullie samen willen doen

Nu zijn jullie niet samen maar straks wel. Dus droom over de dingen die jullie samen willen doen. Schrijf jullie toekomstplannen op en hang het ergens waar je het goed kan zien. Houd nog even vol!

5. Vier het met je single vrienden

Je hebt vast een paar single vrienden die wanhopig wachten op een Valentijnskaart van hun crush. Ga samen iets leuks doen! Vandaag is het ook de perfecte dag om vriendschap te vieren.

6. Schrijf een kaart

Oké de kaart zal niet op tijd aan komen maar wat maakt het uit? Het is nooit te laat om jouw schatje te laten weten waarom je van hem/haar houdt. En hoe leuk is het om iets tastbaars van je lieveling in de brievenbus te ontvangen? Vandaag mag je lekker zoetsappig zijn!

7. Maak een Spotify playlist met jullie liedjes

Maak een playlist met alle nummer die aan jouw liefde doen denken. Zet het keihard op en zing vooral heel hard mee om weer eventjes terug te gaan naar alle mooie momenten die jullie samen hebben beleefd.

8. Neem een videoboodschap op

Het is heel leuk om met elkaar te bellen maar het is nog leuker om elkaar te zien. Op Skype is het beeld soms zo frustrerend slecht dat je beter een videoboodschap kunt opnemen. Neem dus een videoboodschap op en vertel hem of haar alles wat je eigenlijk in het echt had willen zeggen. Voordeel is dat de ontvanger het nog eens terug kan kijken als hij of zij zich alleen voelt.

9. Bedenk dat lange afstandsrelaties het meest romantisch zijn

Juist omdat jullie elkaar niet elke dag kunnen zien, moet je met creatieve oplossingen komen om het toch nog leuk te houden. Dus wees niet jaloers op jouw vrienden die allemaal om de hoek wonen van hun liefdes. Zij zijn veel minder romantisch.

10. Zorg ervoor dat het volgend jaar anders is

En als je het toch echt niet aan kunt om vandaag alleen te zijn, zorg en dan voor dat je volgend jaar wel samen bent met Valentijnsdag. Kun je er nu alvast naar uit kijken.

Ster advertentie
Ster advertentie