Up 2 Date

Vriendin Orlando deelt hartverscheurend bericht: "Je was een geweldig persoon"

  1. Newschevron right
  2. Vriendin Orlando deelt hartverscheurend bericht: "Je was een geweldig persoon"

Na ruim een week van vermissing, werd gisteren het lichaam van Orlando gevonden. De 17-jarige jongen werd dood gevonden in het Böttgerwater in de Haagse wijk Ypenburg. Het verschrikkelijke nieuws komt hard aan. Beste vriendin Noha, die de afgelopen dagen keihard heeft gestreden om Orlando te vinden, deelt haar gemis in een mooi bericht op Facebook.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

"Mijn liefste Orlando. Ik weet niet eens waar ik moet beginnen. Als eerste wil ik zeggen dat ik echt hoop dat je geen pijn hebt ervaren toen je doodging. Ten tweede wil ik zeggen dat ik hoop dat je jezelf niet de schuld geeft. Je bent zo'n geweldig persoon. Je vecht zo hard en je hebt zoveel liefde over in je hart om te geven. Je hebt zoveel passie voor jezelf en voor anderen. De wereld was niet klaar voor jouw kracht. Je wordt zo erg gemist. Ik hou ontzettend veel van je en ik weet dat je altijd bij me zult blijven. Ik hou van je Orlando, tot snel."

Herdenking

In eerste instantie was er vandaag een speciale wake georganiseerd in Ypenburg om Orlando te herdenken. Dit is niet doorgegaan, omdat er in dit gebied nog onderzoek wordt gedaan door de politie. Op zeer korte termijn zal er alsnog een officiële herdenking komen. Daarover wordt later meer bekend.

Onderzoek

Het is op dit moment nog onduidelijk wat er precies is gebeurd met Orlando sinds zondag einde van de dag. De politie is daarom hard op zoek naar getuigen. "Alle tips die kunnen helpen dit verhaal herder te krijgen, zijn meer dan welkom." Aldus onderzoeksleider Dirk Roest.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Heb je tips of informatie, bel dan met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Ster advertentie
Ster advertentie