Up 2 Date

Ariana Grande deelt emotionele brief en komt naar Manchester voor benefietconcert

  1. Newschevron right
  2. Ariana Grande deelt emotionele brief en komt naar Manchester voor benefietconcert

Ariana Grande komt naar Manchester om tijd door te brengen met haar fans en een benefietconcert te geven. De opbrengst daarvan gaat naar de slachtoffers van de aanslag die deze week plaatsvond tijdens een concert van de zangeres in Manchester. Dat laat ze weten in een emotionele brief die ze op Twitter deelde.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Helpen

"Er is niks dat ik kan doen om de pijn weg te nemen of dit goed te maken", zo begint Ariana haar brief. Toch wil ze graag helpen en daarom zal ze geld inzamelen voor de slachtoffers en hun familie.

,,Ik zal in deze dappere stad tijd met mijn fans doorbrengen en ik zal een benefietconcert geven. Het geld wat daarmee opgehaald wordt gaat naar de slachtoffers en hun families. Ik wil mijn medemuzikanten bedanken die mee willen helpen en hun liefde duidelijk willen maken aan Manchester.”

Veilig

Ariana biedt in de brief ook haar excuses aan: "Het spijt mij dat jullie zoveel pijn en angst hebben moeten meemaken". Juist deze tour had volgens Ariana Grande een plek moeten zijn waar haar fans zich veilig zouden voelen.
"Toen ik aan de Dangerous Woman Tour begon zei ik: Ik wil dat deze show een veilige plek voor mijn fans zal zijn. Een plek waar ze kunnen ontsnappen aan hun dagelijks leven, zich beter kunnen voelen en zichzelf kunnen zijn. Deze aanslag zal dat niet veranderen."
Eren
Ariana's Dangerous Woman Tour is momenteel stilgelegd. In het laatste stuk van de brief laat ze weten dat de slachtoffers vanaf nu altijd in haar gedachtes zullen zijn bij alles wat ze doet.
"We zullen doorgaan om de personen te eren die we verloren hebben, hun geliefden, mijn fans en iedereen die hierdoor geraakt. Zij zullen in mijn hoofd en gedachten zijn en ik zal de rest van mijn leven aan hen blijven denken"
Ster advertentie
Ster advertentie