Up 2 Date

Diddy herdenkt overleden ex Kim Porter in emotionele Instagramposts

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Diddy herdenkt overleden ex Kim Porter in emotionele Instagramposts

"De laatste drie dagen probeer ik steeds wakker te worden uit deze nachtmerrie, maar dat gaat niet." Met deze hartverscheurende woorden deelt Diddy zijn emoties op Instagram. De rapper en ondernemer verloor afgelopen donderdag zijn ex-vrouw en moeder van zijn kinderen: Kim Porter.

"Ik weet niet wat ik zonder jou moet. Ik mis je zo erg."

overleden

De 47-jarige Kim Porter werd donderdagavond dood aangetroffen in haar huis. Volgens bronnen liep het voormalig model al langer rond met een longontsteking.

Band

P. Diddy wilt graag een eerbetoon aan Kim Porter doen door te beschrijven wat een geweldige band ze hadden. "We waren meer dan beste vrienden, we waren meer dan soulmates. Wij waren andere shit!" De twee hadden jarenlang een knipperlichtrelatie, maar gingen in 2007 definitief uit elkaar.

Familie

Diddy en Kim kregen samen drie kinderen: Christian (20), D'Lila (11) en Jessie (11). Daarnaast adopteerde Diddy in 1994 Kims zoon uit een eerdere relatie. Op Instagram belooft de artiest dat hij het gezin zal opvoeden op de manier die hij leerde van Kim. Daarbij schrijft hij ook dat hij het nog steeds niet kan geloven dat ze er nu niet meer is.

Ster advertentie
Ster advertentie